21-11-13

Gent.

 

 

 

 

 

Omstreeks 9 u 30 gisteren vertrokken richting Gent. Naar de Horeca Expo om precies te zijn Het was er tamelijk druk.

 

Aan verschillende standjes mochten we gratis proeven, vooral het ijsje viel bij mij in goede smaak.We hebben er ook kennis


gemaakt met een Seefbiertje  ( heeft een gouden prijs gewonnen in 2012 ) en dat smaakte naar meer, maar we beperkten 


ons tot de kleine proeverij-glaasjes ...Tegen half drie hielden we het voor bekeken en reden we naar het Lepelblad, 

 

lepelblad, 2 hazenrug.JPG

Lepelblad, 1.JPG

   

... aten daar  Hazenrugfilet met aardappeltjes, en achteraf als toetje warme rijstpap, en dan zakten we af naar


De maecht van Ghent.Naomi, die in Gent studeert was inmiddels met haar vriend ook toegekomen. Het was best


gezellig zo ... :-)


de maecht van ghent, 2.JPG

de maecht van ghent, 3.JPG

   

Het was inmiddels serieus koud geworden en er viel ijswater uit de lucht. Brrrrrrr. Toen onze Bob ons naar huis reed,


stuurde Naomi een berichtje dat het in Gent was beginnen sneeuwen. Wij gelukkig onderweg niets gezien van sneeuw


en in De Panne ook niet ... 't Was er nat en omdat Bob zich opofferde zodat wij rustig van alles konden proeven en genieten,


kreeg hij thuis een lekker streekbier  ... :-)

het regende.JPG

klokke roeland bier.JPG

klokke roeland.JPG

horecabeurs, gent.JPG

We hadden een fijne dag in Gent ... :-)

 

lepelblad, 3,nw.jpg

de maegt van gent, 1.JPG

* Lepelblad   * De Maecht van Ghent

 

PS: * ben nog moe ... ;-)







Commentaren

Je moet toch op de hoogte blijven in de horeca, wel heerlijke gerechten gegeten.
En dan eet je lekker ijs en komt het later ook nog uit de hemel vallen, brr.
Gelukkig hadden jullie een echte BOB. Hans

Gepost door: Hans | 21-11-13

Reageren op dit commentaar

dat ijsje van binnen was aangenamer dan dat van buiten Hans ... ;-)

Gepost door: Klaverke | 22-11-13

Het verbaasde me dat jullie op dat late middaguur nog eten voorgzet kregen in dat Lepelblad, dus heb ik even de link aangeklikt om te ontdekken dat de keuken er doorlopend open is. In de regio waar ik woon moet je daar ver naar zoeken.

Gepost door: Benjamín | 21-11-13

Reageren op dit commentaar

Doorlopend open en héél lekker van eten ... :-)

Gepost door: Klaverke | 22-11-13

een smaakvolle dag in Gent..

en was Bob ook van de partij...

groeten

Gepost door: willy | 21-11-13

Reageren op dit commentaar

Jazeker, hij had stoverij genomen met gebakken aardappeltjes en ... een watertje ... :-)

Gepost door: Klaverke | 22-11-13

veel lekkere dingetjes zo te zien

Gepost door: merel | 22-11-13

Reageren op dit commentaar

Absoluut Mereltje, voor herhaling vatbaar... :-)

Gepost door: Klaverke | 22-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik wil allerminst een domper op je feestvreugde en de daarmee gepaard voorpret zetten, maar ik vind het hele eindejaarssfeertje nogal kunstmatig, geforceerd en zelfs opgeklopt. Het kan me niet bekoren, het is niet aan mij besteed en ik doe er dus ook niet echt aan mee, maar ik gun eenieder zijn of haar pleziertje.

Gepost door: Benjamín | 22-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik moet even niet opgelet hebben, waardoor mijn commentaar op de verkeerde plek terechtgekomen is en niet onder de blogpost in kwestie: het komt eraan. Neem het me niet kwalijk.

Gepost door: Benjamín | 22-11-13

Niet erg hoor Benjamin, heb dat ook al is voorgehad dat ik onder het verkeerde log reageerde, ...
Wat betreft de feestvreugde alom. Jij bent niet de enige die er zo over denkt. Mijn moeder versiert het huis, buiten hangt er feestverlichting, ze kookt lekker en nodigt mensen uit, maar telkens zegt ze dat ze blij is dat die dagen voorbij zijn en dat het voor haar eigenlijk niet hoeft ...

Gepost door: Klaverke | 23-11-13

De commentaren zijn gesloten.